неділю, 26 жовтня 2014 р.

подарунки і ще дещо

Цей пост мав бути написаний давно, але ж все як завжди: часу катастрофічно мало. Розказати вам хочу про приємні зустрічі, подарунки і виграні цукерки . Все описано в хронологічному порядку :)
Найперше, мабуть розповім про знайомство з Ірою . І хоч то була короткотривала зустріч, але надзвичайно приємна. Всі ви знаєте, про чудові вироби з її магазину .  В доповнення подарунку,  (троянди з попереднього посту) я купила у Іри чудову підставку і оскільки, ми проживаємо у одному місті, то вона запропонувала віддати покупку при особистій зустрічі. Я була рада можливості познайомитись вживу і ще більш приємним було те, що Іринка виявилась саме такою, як я її уявляла: стильною і позитивною. Я дуже-дуже задоволена покупкою, підставка саме така, як на фото, все стильно упаковано і ще я отримала чудовий сюрприз: ялинкові іграшки з магазину Blueberry Jam
 
Іра, дякую за приємне знайомство

Наступним був сюрприз від ще однієї Іри. Вона - це моя добра фея. На щастя, я маю лише позитивний досвід знайомств в інтернеті. З двома моїми близькими подругами я познайомилась спочатку віртуально. І Іра - ще одна людина, яка стала мені рідною. Дякую тобі за весь позитив і підтримку, яку я отримую від тебе. Від неї до нас приїхав ось такий позитивчик
Дівчатка, це таке чудо! Ми з Терезочкою ледь не побились в перший вечір за нього :). Його хочеться обіймати і не відпускати ніколи.
Далі я вам розкажу про подарунок аж із Бельгії. Я виграла цукерочку у Насті . Це мастхев кожної поважної вишивальниці і у представленні цього журналу змісту нема
Я люблю Настін блог за його різноплановість і гарні фото. Там і чудові косметички, і скрап, і фото її дівчаток і бельгійські краєвиди і ще купа цікавого.  До речі, зараз вона знову розігрує журнал, тому не пропустіть нагоди. Я не записуватимусь, бо мені хоч би половину з того, що я нахом"ячила завершити. З журналом приїхав смачнючий бельгійський шоколад, але звісно, до фотосесії він не дожив. Він взагалі мало прожив :))
А далі.. Далі мій жадібний хом"як не зміг пройти повз Оксанчину цукерку. І знову сталось так, що мені пощастило виграти. Я ніколи в руках не тримала Dimensions, хоч давно захоплююсь роботами, вишитими за їх наборами. І вчора, коли я отримала посилку, я зрозуміла, за що їх так люблять: все ідеально спаковано, ниточки м"якенькі, шовковисті, схема зрозуміла і чітка. Руки вже чешуться, але поки не завершу всі недоробки, не починатиму.

Крім набору, я отримала ще заготовку під ключницю, дуже миле ажурне сердечко і зимові гудзички. Дякую тобі Оксанко.
І нарешті, я ще хочу похвалитись вам публікацією моїх робіт у книжці. Запросила мене туди Віта. Детальніше розкажу згодом , а поки що можете подивитись анонс
Книжка вже є у продажу, але я її поки не купила. Як тільки здоров"я дозволить вийти з дому, я її обов"язково придбаю, похвалюсь вам і звісно, розіграю цукерочку.  Дякую всім, хто зміг дочитати до кінця :) ♥♥♥

27 коментарів:

  1. Супер подарки, которые всегда радуют душу!!!
    А еще подружки, которые всегда понимают что тебе нужно в данную минуту!

    ВідповістиВидалити
  2. Усі подарунки такі, що гріють душу і милують око...
    Олю, бажаю швидше одужати!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарні новини та подарунки! Рада за тебе, Оля!

    ВідповістиВидалити
  4. Чудові подарунки і гарний привід похвалитися ))) Виздоровлюй і берися за нові вишивальні проекти - у тебе це чудово виходить!

    ВідповістиВидалити
  5. Оля! Поздравляю с подарками! И с публикацией!!! Я обязательно приобрету эту книгу и буду любоваться твоим вышитым зеркальцем))
    Берись за мишку! Он доставит тебе огромное удовольствие!
    и быстрейшего выздоровления тебе!!!

    ВідповістиВидалити
  6. дякую вам дівчатка за побажання! подарунки мені принесли багато позитиву

    ВідповістиВидалити
  7. Оля, сколько замечательных подарков! Поздравляю! Пусть поводов для радости будет как можно больше))

    ВідповістиВидалити
  8. Поздравляю с чудеснейшими подарочками!!!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Олю ну ти і щасливиця, мені хоч би одну цукерочку десь виграти у віртуальному світі. Хомяк у нас бачу у всіх живе, я правда тільки електронні схемки хомячу ну і тканинки, без них неможу зараз))). Відносно книжки - пішла заглядати на твої роботи, )

    ВідповістиВидалити
  10. Олічка, мені теж було дуже-дуже приємно познайомитися!:)
    І дуже рада, що тобі сподобались подаруночки) Можливо, згодом буде фото з ними на твоїй ялиночці?)))
    Вітаю з публікацією та подаруночками!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Обов'язково будуть фото! Поряд з минулорічним ангеликом від Оксанки

      Видалити
  11. Поздоровляю з публікацією. Книжечка чудова певно, потрібно також придбати. І подарунки гарні. З цього номеру журналу я вже навіть дещо вишила )

    ВідповістиВидалити
  12. Поздравляю с такими чудными подарками!

    ВідповістиВидалити
  13. Дякую дівчатка! Це так приємно!

    ВідповістиВидалити
  14. Оля, такі гарні подаруночки! Вітаю-вітаю!!

    ВідповістиВидалити
  15. Вітаю з публікацією! Подарунки чудові!!!

    ВідповістиВидалити
  16. Оля !!! какие подарки изумительные !!!
    Поздравляю с публикацией ! )))

    ВідповістиВидалити
  17. Сколько подарков, Оль! Прямо глаза разбегаются.. Столько добра и позитива!

    ВідповістиВидалити
  18. Bom ter amizades assim querida.

    Belos enfeites natalinos.

    Parabéns pela revista.

    beijos, Lígia e =^.^=

    ВідповістиВидалити
  19. Поздравляю! благодаря тебе теперь знаю про такой душевный магазин:)

    ВідповістиВидалити
  20. скільки краси! Чудові, романтичні подарунки! Журнал - це мрія кожної дівчини, яка хоть трошки займається рукоділлям! А перший Dimensions - це вікно у дуже приємний, яскравий світ! Я мандрувала тим світом двічі, і двічі - це були незабутні враження, а потім насолода від результату мандрівки і приємні спогади! Починайте цю подорож найшвидше!
    Вітаю з публікацією! Цікава повинна бути книжка!

    ВідповістиВидалити