неділю, 26 травня 2013 р.

вихідні в селі ♥

якби мені ще кілька років тому хтось би сказав, що я захочу жити в селі - я би дуже довго сміялась. хоч я не зовсім дитина асфальту і багато часу в дитинстві проводила у бабусі, але село ніколи не любила. а тепер мене, як Шарика з Простоквашино "в лес потянуло со страшной силой". хочу в село! не назавжди, але на все літо точно. яка там краса! в нас там і ліс, і річка, і садок біля хати, і квітничок..
а сьогодні в нас поповнення :)


а то трошки з квітничка (правда, вже багато всього відцвіло і я не встигла).
 тут мурашка досліджує квіточку
 то просто піон і ірис :)


18 коментарів:

  1. Пополнение очаровало совсем))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. Олечка, спасибо за ці фотографії! Так хотілося мені познімати ципляток маленьких цієї весни, але до цих пір не вдалося. Зате полюбувалась на твоїх - вони просто прелесть! І квіти дуже сподобалися, я прямо відчуваю їх аромат!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ці ціпочки вчора тільки з"явились на світ :). дякую Ірочка за приємні слова

      Видалити
  3. Оля, я як і ти, хотіла б жити в селі ... Свіже повітря, продукти з грядки ... Ми люди міські, і вся ця суєта вже так набридла ... Але, напевно це все приходить з віком ... Якби ще років 10 тому, то теж би розсміялася. А, зараз інше сприйняття життя та інші цінності.
    Спасибі тобі за позитив! Вдалого тижня!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я колись нервувалась, коли мені казали не їсти те чи інше, бо то "хімія". а тепер сама ту "хімію" так відчуваю. ось побула два дні і так класно: треба петрушки - пішла на грядку, цибулька, часничок молоденький - вийшла за хату на город. а як почнеться літо - в нас там стільки порічок, смородини, агрусу, а ще вишні, абрикоси, сливи і купа яблук. ах.. старію певно :))

      Видалити
  4. а я виросла на власному подвір'ї зі своїми грядочками і квітничком. зараз живу "на пльонтрі" як казала моя бабця, і так мені тісно, особливо влітку. тому тепер часто "втікаю" до мами на тиждень-другий) там і для рукоділля якось більше натхнення)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ліль, а що значить "на пльонтрі"? в селі справді натхнення більше, але часу менше :) завжди є якась робота

      Видалити
  5. С пополнением!!! Они такие милашки!
    Оля, спасибо за фото! И пусть мечты сбываются!

    ВідповістиВидалити
  6. Я як ти: у селі була тільки влітку у бабусі)Дуже люблю природу і такі курчаточка мелееесенькі чудові,що ти назнімала! Але в село я все одно хіба на вихідні))

    ВідповістиВидалити
  7. Циплята просто суперові))) Я тепер малого від екрана відірвати не можу))) Він просить щоб я їх йому купила)))) Я те саме, колись і чути про село не хотіла, а тепер так насолоджуюсь перебуванням там))) І я певне старію)))

    ВідповістиВидалити
  8. Вітаю вас, Олю! Як же чудово, що у переліку читання інших, можна знайти такі чудові блоги! Так і потрапила до вас і хочеться читати ще і ще)) P.S. Ваша вишиванка вразила у самісіньке серце!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую за такі приємні слова! рада знайомству! і до мене на "ти", будь ласка

      Видалити
    2. Домовились )) І я рада знайомству. Буде настрій – заходь у гості ))

      Видалити
  9. Ой, яке ж те поповнення чудове )))) пухнасте і таке миле )))
    ти знаєш, а я останнім часом теж задумуюсь про хатинку в селі...про своє подвір"ячко, про свіже повітря, про власну грядку під вікном...про те що можна ввечері сісти біля будинку і насолоджуватись життям )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, гойдалка в садочку з книжкою в руках під щебетання пташок :)

      Видалити