четвер, 20 жовтня 2011 р.

знайомтесь, Фрося

надивившись всіляких симпатюльок, захотіла й собі спробувати пошити Тільдочку. найбільше мені подобаються зайці і гуси. для початку вибрала зайчика. точніше зайчиху :). оскільки не знала, яким буде результат, то вирішила шити з підручних матеріалів. все було знайдено 100 років тому в бабусиній скрині. результатом я не дуже задоволена, але, звісно, основне тут тканини, але де їх взяти, таких як хотілось би - не знаю, тому поки що так.

10 коментарів:

  1. Олічка перша зайчиха вдалась на всі сто )))
    така скромна, мила і ніжна ))) і дуже їй пасує оте горошкове платячко )))

    ВідповістиВидалити
  2. Суперова Фрося!!!Як на першу,то з моїми навиками шиття,для мене вона ідеальна!!!Молодець,я собі уявляю якими будуть наступні!!!

    ВідповістиВидалити
  3. гарненька Фрося! і не наговарюй тут всякого! ;)

    ВідповістиВидалити
  4. Як ж вона красуня , твоя Фроська !!!А її гламурне платтячко в горохи зводить мене з розуму !!!

    ВідповістиВидалити
  5. дякую дівчатка! приємно, що вам сподобалося. я вже її подарувала свої директрисі :). вона мені навіть запропонувала на продаж виготовляти :)

    ВідповістиВидалити
  6. Така симпатюлька:))) Дуже гарно вийшло:)

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую Іра! Щиро вдячна за твою оцінку

    ВідповістиВидалити
  8. Фрося - прекрасна! А ота проблема асортименту тканинок(шматочків) призвела до того, що я в магазинах тканин найменші клаптики вишукую...

    ВідповістиВидалити
  9. Фрося замечательная! Уверенна что с каждой новой тильдой все будет поучаться еще лучше, но первая зайка будет самой долгожданной и душевной :)

    ВідповістиВидалити
  10. Олічка... ти молодчинка) Аж невіриться, що це перша зайчиха??? Я подумала, що це зразок... Ну, ти молодчинка))) Клас, клас)))

    ВідповістиВидалити