пʼятниця, 7 жовтня 2011 р.

пора запашних яблучок і шоколадної шарлотки

8 коментарів:

  1. ням-ням!!! Як апетитно! А рецептик нам? ;)

    ВідповістиВидалити
  2. прошу!
    нам потрібно:
    -багато кислих яблук (очищених, порізаних пластинками). в мене виходить літрова каструлька з горбочком. можна більше
    -3 яйця
    -1 скл. цукру
    -1 скл. борошна
    -1 ч.л. розпушувача
    -какао (на свій смак). я даю 2 ст.л.
    жовтки розтираємо з половиною цукру, білки збиваємо в круту піну, поступово додаючи решту цукру. змішуємо борошно з розпушувачем і какао. до жовтків додаємо половину білків, обережно вимішуємо. поступово вводимо борошно. додаємо решту білків і ще раз вимішуємо. тоді висипаємо наші яблука в тісто і востаннє вимішуємо ложкою. форму я застеляю пергаментом і нічим не змащую. можна змастити маслом вершковим і посипати сухарями. але не змащувати стінки!!! випікаємо при 180 град близько 50 хв.
    можна робити без какао, але тоді яблука посипати корицею.
    СМАЧНОГО!

    ВідповістиВидалити
  3. МММММММММ...дуже апетитно!!!!Дякую за рецептик-будем на вихідних себе бавити)))))))

    ВідповістиВидалити
  4. Смачного!!! Скажеш, чи сподобалось :)

    ВідповістиВидалити
  5. Оля, а тут на тебе нагорди зачекались:
    http://bedryk.blogspot.com/2011/10/blog-post_09.html

    ВідповістиВидалити
  6. Какой оригинальный рецепт! Завтра же испеку своим мужчинам.

    ВідповістиВидалити