понеділок, 14 жовтня 2013 р.

осінні барви та синичка

Мені, як людині, чий настрій напряму залежить від погоди, важко усвідомлювати, що вже середина осені і теплих днів залишилось не так багато. Тому я намагаюсь використати будь-яку нагоду погрітись під теплими промінчиками осіннього сонечка. Сьогодні ми гуляли з Терезочкою і її подружкою

Зараз якраз та пора, коли барв найбільше: все навколо зелено-жовто-багряне



І от мені телефонують з пошти і кажуть, що для мене є пакунок. А це не просто посилка, це цукерочка , яку я нещодавно виграла у Іри . Мабуть жодної з цукерок, на котру я записувалась я так не хотіла. Мені ця синичка запала в душу з першого погляду і я досі не можу повірити, що вона у мене.

 Якщо ви ще не знайомі з Іриним блогом, то наполегливо рекомендую. ЇЇ фото дуже гарні і надихаючі. Терезочці синичка теж сподобалась і вона дуже хотіла з нею сфотографуватись.
А ще ця картина ідеально вписується у мій інтер"єр і я дуже хотіла показати це на фото, та на жаль при такому освітленні вони не зовсім вдалі. Точніше, зовсім невдалі :)
Іро, ще раз величезне дякую за розіграш і за чудовий подарунок!

5 коментарів:

  1. Оля, вітаю із цукеркою! Така гарна синичка!
    Оінь яскрава на твоїх фото! Дякую за прогулянку!

    ВідповістиВидалити
  2. Краса неймовірна! І фото, і подарунок! Кольоротерапія)

    ВідповістиВидалити
  3. Очень красиво! И фото, и подарок чудесны!

    ВідповістиВидалити
  4. гарнюня синичка) Тернопіль потопає у золоті! а ми з дівчатками шукаємо такі місця, бо листя або зовсім опало, або зовсім не золоте)

    ВідповістиВидалити